Danes malo testiral...Za začetek v redu samo moram še utež dati težjo.Malo se moram poigrat se z vrtljivostjo,pa bo..lozinka napisal/-a:To je nevarno da v vožnji zavrtiš palico in kot helikopter poletiš
Berti glavo sem obračal sem mislil ,da se bo kaj bol zavrtela.Mam zdaj že drugo utež ,pa ležaj malo popravil...Bomo videli..Palica daljša???Že ta je preko 1 m. Ne vem že to je nerodno,ko so ovire na terenu..Berti napisal/-a:Jaz mislim, da bi morala biti palica daljša. Vem,da je pa potem tudi težja....
Aja. A si "mavle" iskal,da si obračal glavo tako.
Mičo saj delam reklamo,saj imam same NolankeGladiator napisal/-a:Od zadaj snemanje in spredaj (sredina) mi ni dobro edino če delaš reklamo za čelado.Takrat, ko pa pride pod kot recimo 30 stopinj od sredine je pa lepo za videt.
Berti tudi jaz bom naredil za sestavit palico ,kjer ne gre v kovček.Jutri delamo na tem..Berti napisal/-a:go pro ima 2krat po 100cm in se pač vštuka na sredini. Mogoče, da imam doma kakšen element od ALU bi naredi na štukanje. Čeprav je ta teleskop ko ga imam zelo uporaben. Samo še nosilec za na čelado morem nabaviti....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov