Vi dva z Bugijem bi še kladivo pokvarilaBerti napisal/-a:Se vidiš,da skos šraufam. Saj recem pocak se malce na 2015,bo kar nekaj novosti iz atv firm.
Bugi, BRPju so znižali ceno, zdej jurčka dobiš za 16 čukovbugimajstr napisal/-a:pejte se solit..nimate pojma kok mi je žal.sam jebiga..trenutno mam preveč drugih stroškov k jih nemorem pogoltnit.
sem pa že v akciji za drugim..ker brez pač negre..btw..a ima kdo cifro od radota baloha? da ga zvrcnem in kaj slišim iz prve roke?
enga drugega jurčka dobiš za 2500 ceneje....lozinka napisal/-a:Bugi, BRPju so znižali ceno, zdej jurčka dobiš za 16 čukovbugimajstr napisal/-a:pejte se solit..nimate pojma kok mi je žal.sam jebiga..trenutno mam preveč drugih stroškov k jih nemorem pogoltnit.
sem pa že v akciji za drugim..ker brez pač negre..btw..a ima kdo cifro od radota baloha? da ga zvrcnem in kaj slišim iz prve roke?
![]()
Ma lej Bugi, meni je samo žal da te nekaj cajta nebo z nami na furah. A smo se navadili na tebe, verjetno tudi ti na nas.bugimajstr napisal/-a:iz sosednjega sela je dal možakar 14k za litrco..sam..menda se že nekej kvari..pa ga sploh ne vozijo.:p terena motor še ni vidu..tak da..da nebo nazadnje kaka ac 700 ko je že preverjeno ok za vse terene.bomo pa definitivno mogli počakat do spomladi.ker prej nebo cekinov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost