Človeka res razveselijo nekatere stvari pa tudi če so materijalno oz. finančno zelo drage. Tako sem tudi jst spet vesel kot pes ko dobi kost, ker je 4cikl spet nared za nove podvige.
V ponedeljek je bil na prvem servisu po obnovi in je zamenjano olje in filter za olje, pregledan celoten sklop motorja, moja ugotovitev da mi balanca ne stoji čist ravno je bila utemeljena. Pri kolesih naravnost je stal za odtenek desno. Zrihtano. Majster mi je naredil še optiko na kolesih. Že prej smo ugotovili da desni zgornji končnik ima luft in da ga je treba zamenjat. Na hitro sem nabavil dva nova končnika in vojila, presenečenje. Sicer se nisem velik potem vozil pa vendar je ugotovitev da je balanca zdej veeeeliiikooo lažja za obračat. Namreč zamenjal mi je tudi levi kao iz preventive a je ugotovljeno da je še ta imel luft.
Končnik je Vargalantov in izgleda tako, tukaj gumica še ni nameščena se namesti preden se montira
Tako zdej se pa samo vozit, a kaj ko ga vreme serje. Upam na kake lepo in stabilno vreme v kratkem.