http://www.ebay.de/itm/Can-Am-Outlander ... 2a0c4a6185
Jaz imam rokavice podaljšane ,ko imajo poštarji,mam ogrevane ročke pri muci pa te še skonc prstu zebe...tak, dajay886 napisal/-a:jep.. se spomnim kako sem tudi sam pametoval o rokavicah... dal za njih poštenih 100e... držijo že držijo, ampak kako dolgo.. potem te pa rešijo samo ročke in še to original od BRP... grill na rokah
Podpora gre predvsem na račun mojih izkušenj, kritiziram pa takrat, ko tisto, o katerem teče debata preizkusim in nisem zadovoljen od pričakovanega. Sem preizkušal tudi vreče iz filca, zadeva se res obnese zelo dobro, čeprav sem vse skupaj imel narejeno le provizorično, samo nisem nikoli šel dlje kot samo do testa, ker sem kasneje motor prodal, na tem pa imam ogrevane ročke in originalne ščitnike za roke, ki odnesejo kar precej mrzlega zraka in to vse skupaj s kombinacijo smučarskih GORA-TEX rokavic mi trenutno zadovolji potrebe.fran napisal/-a:Bohorc hvala na podpori, pa ne glih da me podpiraš sam na začetku posta sem si predstavljal, da boš to kombinacijo skritiziral, s čimer se pa nebi strinjal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost