Sem mislo,da si glavnik slikal.Gladiator napisal/-a:Pri nas ga je kar lepih 32 cm.![]()

Ja,ja, tako. Ker vse pa Damijan ne moreš sam, bodimo solidarni, pa si pomagajmoBerti napisal/-a:Lahko se bi tak zmenili,da ti pluzis jaz pa bohorc pa pijema...
Ta se govori ,mam za pit pa jest dovol...Bohorc napisal/-a:Ja,ja, tako. Ker vse pa Damijan ne moreš sam, bodimo solidarni, pa si pomagajmoBerti napisal/-a:Lahko se bi tak zmenili,da ti pluzis jaz pa bohorc pa pijema...![]()
.
Po ogledu slike sodeč bi bil to najmanjši problem. Iz debelejše pločevine narediš stranice, ki jih priviješ na označeno mesto, tako imam narejeno tudi jaz. Moral bi imeti tri luknje ter spodaj in zgoraj narejeno fiksacijo na samo plužno površino. Bom jutri poslikal detajle na svojem plugu, rešitev je enostavna in izvedljiva.Gladiator napisal/-a:"Pluženje odlično" sosedje zadovoljni. Zdej že gruntam, če ga začnem pit pri vsaki hiši ""a boste deci"".Sami dobri ljudje
.
Bohorc tudi jaz gruntam, da bi nekaj naredil za "pr krajeh" ker ga res zoprno spet nameče nazaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov