Stels Guepard 850G Trophy PRO EPS
- Berti
- Član
Re: Stels Guepard 850G Trophy PRO EPS
Še Mičov opis.
Da ne zgubljam dosti besed o Rusu, mene osebno ni prepričal. Vsa plastika vijačena in trda, vpetje (zgoraj)amortizerjev na eno stran, pri spuščanju gasa motor zvije, krmilo trese, ohišje magneta se segreje zelooo po enem krogu, stopnica sloni samo na polovici zaščite (4mm) od podvozja. Zavorne cevke zelo površno speljane do zavorne čeljusti.
Pa še kaj bi se našlo.
P.s. agregat, menjalnik, in sami prenosi bodo pa uporabniki povedali svoje mnenje.
Prodanih naj bi bilo že nekaj modelov ne znajo pa povedat kje so?
Da ne zgubljam dosti besed o Rusu, mene osebno ni prepričal. Vsa plastika vijačena in trda, vpetje (zgoraj)amortizerjev na eno stran, pri spuščanju gasa motor zvije, krmilo trese, ohišje magneta se segreje zelooo po enem krogu, stopnica sloni samo na polovici zaščite (4mm) od podvozja. Zavorne cevke zelo površno speljane do zavorne čeljusti.
Pa še kaj bi se našlo.
P.s. agregat, menjalnik, in sami prenosi bodo pa uporabniki povedali svoje mnenje.
Prodanih naj bi bilo že nekaj modelov ne znajo pa povedat kje so?
SPM 850 forest
Moja delavnica ni urejena, je samo taktično razmetana
- lozinka
- Član
- Kraj: Novo mesto
Ena kratka vožnja majstora iz Srbije!
https://www.youtube.com/watch?v=U9iKAbI ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=U9iKAbI ... e=youtu.be
BRP 800 XT-P 2013
-
Ali si ze kdo lasti kateri model od stelsa? Lahko pove gdo kakšne so slabosti in prednosti tega =)?
- lozinka
- Član
Tukaj gor je nekaj vtisov iz ogleda tega 4kolesnika, kaj več na naših forumih jst nisem zasledil. Če si kdo lasti, pa je veliko vprašamje?
BRP 800 XT-P 2013
-
Zaradi nakupa atvja se mi je zadopadu
sam če nikjer ni opisov in testov (razen rusi) mal jebeno kupvat če neveš kaj pricakovati=/
- lozinka
- Član
Res je! Tudi če ga kdo ima ni še feedbacka da bi lahko dobil nekakšno sliko o vozilu! En majster iz Srbije ga vozi in je zadovoljen. Tukaj v tej temi je njegov filmček. Na nekih drugih forumih se je pohvalil da je vredu!
Naši fantje ko so šli gledat niso bili bič navdušeni! Ne vem, bodi vglavnem previden!
Naši fantje ko so šli gledat niso bili bič navdušeni! Ne vem, bodi vglavnem previden!
BRP 800 XT-P 2013
-
Tudi sam sem vrgel oko na tega Rusa,prodanih je bilo že okoli 60 v Sloveniji,nobeden,jih ni niti pohvalil niti pograjal,pa sem prebrskal vse možne forume.Pregledal sem tudi Ruske yt posnetke in forume.Rusi jih samo hvalijo,edino,kar sem zasledil napaka na amortizerjih(lomljenje,premehki in predolgi) in v lučeh se je nabrala voda(vožnja v vodi in pri pranju z vapom)drugih napak pa zaenkrat nisem zasledil.Upam,da se javi kdo,ki ga ima doma...
- Berti
- Član
60 v Sloveniji? Vau, mogoče 6...
SPM 850 forest
- bugimajstr
- Član
- Kraj: suhor pri vinici
A mogoče sploh kdo pozna koga, da ga dejansko ima?? Ok razn Andreje, ki ga pač mora met..??
Nazadnje spremenil Berti, dne 19 Nov 2018 21:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Velike začetnice!
Razlog: Velike začetnice!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov