že nekaj časa spremljam forum, zadnji čas da še jaz kaj napišem.
ATV sceno že nekaj časa spremljam, doma imam že dolgo "250 ccm kitajca" ki ni vreden prebite pare, večino časa je zaradi raznoraznih okvar stal, želja po uporabnem štirikolesniku je bila velika in tako se en dan pred pol leta blizu mene pojavi 4 mesce star TGB Blade 1000 LT EFi 4x4. Grem pogledat, probam, motor kot nov, prevoženih 900 km, še v garanciji, zgleda bp, prepričam še ženo in evo ga, pa je doma.
Zaenkrat zadovoljen, res je, slaba stran je, da je en prvih modelov 1000 EFi, ki so bili prodani, do sedaj ima slabih 3000 km, narejena dva redna servisa in že dva vpoklica zaradi "strokovnosti" pooblaščenih mehanikov pri sestavljanju novega, sicer nič večjega in upam da pri tem tudi ostane, če pa že kaj misli odpovedat pa upam da dokler je še v garanciji,... Nekaj stvari sicer že dodanih, dodelanih, predelanih, kar nekaj je še idej in predelav ki še čakajo da se najde čas,...
Pametnih slik motorja žal nimam, nikoli se ne spomnim da bi ga slikal, tudi kot novega mi je žal ga nisem,... Spodaj ene dve iz zadnjega popotovanja po Sloveniji. V prihodnosti se pridružim tudi pri kakšnem izletu oz. druženju kjer rečemo še kakšno besedo dve...
Naložen pred odhodom,...

Postojanka nekje ob cesti,..

Predjamski grad,...