
Koščke mešanega kompota razreže na manjše koščke.

Za preliv čez sadje je skuhala puding.

V pekač je najprej položila eno plast pudingovega kolača in ga prepojila z mešanico soka od kompota, mleka in ruma. Na njo je natresla sadje in vse skupaj prelila z pudingom. Postopek je ponovila še z drugo plastjo, potem pa je pustila, da se je vse lepo ohladilo.

Na koncu je dodala stepeno smetano, ki jo je potresla s kokosovo moko in čokoladnimi mrvicami.

Tale sladica, za katero ne vem niti imena je zelo sočna, okus je več kot fantastičen, zato je zame najboljša.
Še recept:
Pudingov kolač
10 žlic moke
10 žlic sladkorja
5 žlic olja
1 pecilni
2 jajca (ločimo beljak in rumenjak in iz beljaka naredimo sneg)
10 žlic mleka
1puding
Naštete sestavine zmešamo skupaj, sneg dodamo nazadnje, katerega vmešamo z metlico(ne z mikserjem). Maso stresemo v pomaščen pekač (Andreja uporablja peki papir) in pečemo 30 minut pri 200°C, oziroma toliko časa, da se na zobotrebec, s katerim pikamo v testo ne prime nič. Ko je kolač pečen, ga prerežemo na pol in ga ohladimo.
Nadev
1 kompot (po lastni izbiri)
1,2 l mleka
2 pudinga
rum
1smetana za stepanje
kokosova moka
čokoladne mrvice
Iz 1l mleka in 2 vrečk pudinka skuhamo puding, ki nam bo služil kot preliv čez sadje.
Kompot odcedimo in soku dodamo 2 dcl mleka in rum po okusu. V pekač položimo polovico pudingovega kolača(skorja mora biti obrnjena navzdol) in ga prepojimo s polovico mešanice soka, mleka in ruma. Ko testo prepojimo, po njem enakomerno razporedimo polovico sadja, ki nam je na razpolago. Čez vse to prelijemo polovico pudinga. Enako postopek ponovimo še za drugo plast in počakamo, da se vse skupaj dobro ohladi.
Stepemo smetano, ki jo enakomerno razporedimo, ko je vse skupaj lepo ohlajeno. Potresemo s kokosovo moko in s čokoladnimi mrvicami in postavimo v hladilnik, da se smetana strdi in da slučajno na toplem sladica ne bi skisala.
Za veliki pekač količino sestavin podvojimo.Strošek izdelave z dvojnimi sestavinami je bil okoli 12 €, sestavine so bile kupljene v Eurospinu (razen olja, kokosove moke in čokoladnih mrvic, ki jih je imela še od prej)