Kje na ČatežuBerti napisal/-a:Jaz nimam vinjete zato bom moral po stranski cesti do prehoda obrezje-tam ko se gre za samobor. Najbols da se dobimo na Catezi pa pol picmo skup prek.

Kje na ČatežuBerti napisal/-a:Jaz nimam vinjete zato bom moral po stranski cesti do prehoda obrezje-tam ko se gre za samobor. Najbols da se dobimo na Catezi pa pol picmo skup prek.
Meni odgovarja, če si zračunal "tajming" pol je ok. 6:30 se dobiva na Starinah in takoj greva do Čateža. Berti je verjetno mislil na Petrolu, tam se da pridet tudi iz stranske ceste na črpalko (saj se je dalo)! Najboljše je da tudi mi dva greva na mali prehod ker je najmanj zajebancije z organiŽivijo
Glede Ivanščice sem bil danes na vezi z Izidorjem, ki mi je povedal sledeče: štart je iz Popovca (cca 35 minut od Obrežja, izvoz iz AC za Varaždin) ob 9.00. To pomeni, da moramo mi biti vsaj 20 minut prej dol, da raztovorimo motorje in se oblečemo.
V Popovcu je parkirišče, kjer bomo lahko brez skrbi pustili kombi in avtomobile s prikolicami.
Lozinka, midva bi se dobila na bencinski črpalki Petrol Starine najkasneje ob 6:30. Nekje 7:20 bi morala biti v Brežicah, kjer se nama pridruži Berti, na hitro popijemo jutranjo pijačo in jo skupaj mahnemo direktno za Popovec.
Če se vama zdi, da je časovno preveč na tesno, lahko gremo tudi prej, zame ni nikakršnih ovir .
Čas poti po Google maps je 1h 16 min (96,4 km) od počivališča Starine do Popovca. Za pijaččo imamo nekaj "viška" časa, po predpostavki, da ne bomo imeli nobenega zastoja.lozinka napisal/-a:Meni odgovarja, če si zračunal "tajming" pol je ok. 6:30 se dobiva na Starinah in takoj greva do Čateža. Berti je verjetno mislil na Petrolu, tam se da pridet tudi iz stranske ceste na črpalko (saj se je dalo)! Najboljše je da tudi mi dva greva na mali prehod ker je najmanj zajebancije z organi. Če bo karkoli, moj gsm 041/408-808.
Pod mostom od AC. Tam je eno prakirišče oziroma bomo tako nardil da vas bom jaz čakal na izvozu bliz rondoja in potem samo krenemo naprej.Bohorc napisal/-a:Kje na ČatežuBerti napisal/-a:Jaz nimam vinjete zato bom moral po stranski cesti do prehoda obrezje-tam ko se gre za samobor. Najbols da se dobimo na Catezi pa pol picmo skup prek.
Si kar dobro pot našel čeprav nebo šli skozi samobor. Do popovca bomo našli brez garmin babe..Bohorc napisal/-a:Čas poti po Google maps je 1h 16 min (96,4 km) od počivališča Starine do Popovca. Za pijaččo imamo nekaj "viška" časa, po predpostavki, da ne bomo imeli nobenega zastoja.lozinka napisal/-a:Meni odgovarja, če si zračunal "tajming" pol je ok. 6:30 se dobiva na Starinah in takoj greva do Čateža. Berti je verjetno mislil na Petrolu, tam se da pridet tudi iz stranske ceste na črpalko (saj se je dalo)! Najboljše je da tudi mi dva greva na mali prehod ker je najmanj zajebancije z organi. Če bo karkoli, moj gsm 041/408-808.
Koordinate parkirišča in zbora: 45.850184, 16.140656![]()
Pot od Starin do Popovca: http://goo.gl/maps/zadkb
V soboto se definitivno gre, za jutri pa obstaja možnost, da bo nekaj posameznikov naredilo to furo zaradi tradicije, kljub slabemu vremenu, ki je napovedano.lozinka napisal/-a:Bohorc, a si zvedel dokoncno odlocitev glede Ivanscice?
Zdej bi ze mogel vedet zaradi priprav!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost