Najprej mi zrihtej kupca za kanarčka in jo greba kupitBerti napisal/-a:Me res ima,da bi vsaj šel probat eno yamaho v rogaško,da se prepričam o tej znamki

Samo ne 550 ampak 700?
Najprej mi zrihtej kupca za kanarčka in jo greba kupitBerti napisal/-a:Me res ima,da bi vsaj šel probat eno yamaho v rogaško,da se prepričam o tej znamki
Se strinjam.damijan napisal/-a:Pozanimaj se koliko servisi stanejo za BPR.Naš Mičo vidiš ,da hvali Yamaho res ni lepa izvedba samo trpežna to nekaj šteje.. Boljšega motorja ne boš imel.Pa še poglej kako homologacijo imajo novi atv --T3Kotar napisal/-a:Sej meni je vredu motor, pač samo tankaj in vozi. Ampak počasi gledam za kakim outlanderjem 800 ali 1000.![]()
. Malo preberi.Malo počakaj kaj se bo iz tega razvilo.(Moje mišljenje)
Pridi po mojega kanarčka 800. 7jurjev in pelji?Kotar napisal/-a:Glede servisov bi jih delal doma, tako kot do zdaj. Kaj večjega pa nebi smelo biti, če kupiš motor z malo km.damijan napisal/-a:Pozanimaj se koliko servisi stanejo za BPR.Naš Mičo vidiš ,da hvali Yamaho res ni lepa izvedba samo trpežna to nekaj šteje.. Boljšega motorja ne boš imel.Pa še poglej kako homologacijo imajo novi atv --T3Kotar napisal/-a:Sej meni je vredu motor, pač samo tankaj in vozi. Ampak počasi gledam za kakim outlanderjem 800 ali 1000.![]()
. Malo preberi.Malo počakaj kaj se bo iz tega razvilo.(Moje mišljenje)
Saj glede T3 novega itak nebi kupoval ampak nekaj takega: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 20650%20xt
Pozna kdo?
To se pa strinjam!damijan napisal/-a:Ja Kotar strinjam se saj v večini delamo doma servise smo ,če pa kaj gre pa težko dobiš dele za Bpr kot na servisu.Cene pa![]()
![]()
Ja lej tvoj brpje res kot nov,no bil je dokler ga ti nisi kupil. A mi daš en krog,sem interesiran kupec okoli poletja.Gladiator napisal/-a:Najprej mi zrihtej kupca za kanarčka in jo greba kupitBerti napisal/-a:Me res ima,da bi vsaj šel probat eno yamaho v rogaško,da se prepričam o tej znamki![]()
Samo ne 550 ampak 700?
Ne jokej dvakrat je vidu blato to je pa vseBerti napisal/-a:Ja lej tvoj brpje res kot nov,no bil je dokler ga ti nisi kupil. A mi daš en krog,sem interesiran kupec okoli poletja.Gladiator napisal/-a:Najprej mi zrihtej kupca za kanarčka in jo greba kupitBerti napisal/-a:Me res ima,da bi vsaj šel probat eno yamaho v rogaško,da se prepričam o tej znamki![]()
Samo ne 550 ampak 700?
Ja za 7500€ pa da se ne voziva več skupej...lozinka napisal/-a:Mičo nebod pizda prodaj ga prjatlju![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov