Sym 600
- Matej
- Kraj: Novo Mesto
Re: Sym 600
No no...ne vse metat v isti koš..hehe..kupiš tisto za kar rabiš motor in koliko inaš Evrov.Normalno da si ne morejo vsi privoščit Brp,polaris ipd...Saj v končni fazi ga tudi ne rabijo saj za tako vožnjo kot se vozijo so tudi srednji rank motorja dobri za njih.No pac stvar vsakega posameznika.Je pa res da sem zopet jaz kriv da se ljudje odlocajo za nakup le teh. Ko sem dal moj motor na rihtanje, sem jih tok razdrazil da sta sla 2 kolega kupit nova Linhai 500 v Wbc.2 dni za tem je sel tretji kolega kupit no ega TGB 550 v WBC.Hehe...
- Berti
- Član
Lep primer je na wbc forumu. Ima novega linhaia 550 in ga moti ker težko vžiga in mu nekaj cvili. A se takšne porodne težave ne preizkusijo pred se kupijo? Ajd mleko pa kruh je drugo, ko greš v trgovino že veš kaj ti je fino.....
SPM 850 forest
Moja delavnica ni urejena, je samo taktično razmetana
- Matej
Haha...res je...Berti ti si pojava...haha
- lakl
Se strinjam. Ampak pri kruhu je drugače, ker ga že poznaš. Pri 4kolesnikih so pa prvo "velike oči", nato pa še vso trgovsko prepričevanje in na koncu ponovno velike očiBerti napisal/-a:Lep primer je na wbc forumu. Ima novega linhaia 550 in ga moti ker težko vžiga in mu nekaj cvili. A se takšne porodne težave ne preizkusijo pred se kupijo? Ajd mleko pa kruh je drugo, ko greš v trgovino že veš kaj ti je fino.....

Lakl vas ima rad 

- Berti
- Član
ne vem kater letnik je moped, nov ni. Sam veš kakšne so plastike po parih letih blata,kamenja,praha itd. itd...... Moraš pač kot kupec vedeti,da je stvar rabljena in ne nova. Meni videz ni pomemben bolj mehanika
SPM 850 forest
- lozinka
- Član
- Kraj: Novo mesto
- Matej
no pustmo to temo....Zdej sem se pa spomnil kaj hočem vedno napisat.Glede na to, da sem tudi jaz nabavil dres Gladiator(perfekten), prilagam sliko koledarja kateri visi v pisarni..hehe..Kot dokazilo da je v uporabi..

Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- lozinka
- Član
Tisto o plastik ni čisto res, kar se vidi tudi na Damijanovem pa tudi na mojem 4ciklu. Pa ne zdej pisat da se ne vozimo po terenu. Našlo bi se še dost mopedov lepih za videt ki so vglavnem terensko voženi!Berti napisal/-a:ne vem kater letnik je moped, nov ni. Sam veš kakšne so plastike po parih letih blata,kamenja,praha itd. itd...... Moraš pač kot kupec vedeti,da je stvar rabljena in ne nova. Meni videz ni pomemben bolj mehanika
BRP 800 XT-P 2013
- lozinka
- Član
Zdej lepo čez leto pridno slikaj ko se voziš okoli da boš pol dal materijal na izbor za koledar!Matej napisal/-a:no pustmo to temo....Zdej sem se pa spomnil kaj hočem vedno napisat.Glede na to, da sem tudi jaz nabavil dres Gladiator(perfekten), prilagam sliko koledarja kateri visi v pisarni..hehe..Kot dokazilo da je v uporabi..![]()
![]()
![]()
![]()
BRP 800 XT-P 2013
- Berti
- Član
Koledarji so za člane lozinkalozinka napisal/-a: materijal na izbor za koledar!

SPM 850 forest
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost