Štarter
- damijan
- Član
- Kraj: Uršna sela.Vaška cesta 60
Re: Štarter
Kaj se ne da ga popravit
Kaj ti pa krepalo...
Si ga razkopal 

- Matej
- Kraj: Novo Mesto
Krtačke, tudi rotat je švoh, zobnički tudi niso kej dobri...Stroški popravila bi bili cca 50 evrov...Nov je pa 84evrov..Ma vsak drugače pove...Bom danes še enkrat razkopal...K ga kurblam samo rošta in v prazno se vrti...
- fran
- Kraj: Domzale
- Kontakt:
Matej, malo kažejo znaki, kar opisuješ, da ti enosmerni ležaj ne prime in je starter v redu.
- damijan
- Član
- Kraj: Uršna sela.Vaška cesta 60
Jaz bi se strinjal z Franom.Probaj ga zunaj zalaufat pa bos videl.
- Matej
enosmerni ležaj je nov...štartar ima pa pobrane zobnike, lufta je da olje notri meče, krtačke so tudi v kurcu..Pred enim mesecem je bilo menjano vse: vztrajnik, enosmerni potisni ležaj in zobnik..Sej štarter dela, on se vrti, sem ga probal vzunaj laufat...
- fran
- Kraj: Domzale
- Kontakt:
Matej, na žalost nekako na hitro napišeš dejstva pa ne. Namreč, ležaj v redu starter v redu, lufta je dost kot praviš vse nekaj novo pred mesecem pa kljub temu nič. Kako naj ti kdo svetuje. Napiši, kaj se vrti in kje se zadeva ustavi. Na tem členu je potem napaka.
- Matej
OK...Res sem bolj tako-tako napisal..Dejstvo je, da rabim nov štarter. Če mogoče veš da ga kdo ima bom vesel(seveda ga plačam)
. Drugače ga imam namen naročit. Pri nas so 159 evrov, iz tujine s poštnino 120 evrov.Trenutno vžigam na kurbl, samo mi je že tečno..hehe..
Ampka za zdej bo tudi to vredu.
. Drugače ga imam namen naročit. Pri nas so 159 evrov, iz tujine s poštnino 120 evrov.Trenutno vžigam na kurbl, samo mi je že tečno..hehe..

- bugimajstr
- Član
- Kraj: suhor pri vinici
emm..zadn cajt da začneš dnar dajat na kupček..namest za dele..pa kupiš stroj za vozit in ne sam za šraufat.. 

- Matej
Jah lej...ne mores se skos vozit brez bp-ja...haha..to je ko avto..6 let vozu brez problema,7 leto pa ni da ni kar sem zamenjal...hehe..Ampak jbg..luksuz je drag...drugace pa ni panike...tako kot sem napisal..motor dela, samo hocem da dela BP...drug let je pa itak v projektu brp oz.polaris...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov