Pa da ga vidim, iz kjerkoli je že - si upa povedati: jaz sem bil ta model, ki je napel to zajlo čez pot. Si upa

rudi12 napisal/-a:Tudi policija je ugotovila,da se pojavljajo take lažne prijave z slikami iz tujine in sedaj preverja vsako slikovno dokumentacijo storjenega kaznivega dejanja preden gredo raziskovat na teren.
"Izginjanje v noč" pač ni način v sodobni družbi,saj imamo organe pregona in kaznovanja /ki pa niso posamezniki,ki bi zakon jemali v svoje roke/,ki so nekaj primerov kljub težavnosti iskanja in dokazovanja,uspešno rešili.Žal je naša zakonodaja takšna,da storilci niso dovolj kaznovani.
Bistvo mojega pisanja je bilo,da z takšnimi slikami na FB in v časopisih,ki jih nekdo potegne iz interneta in predstavlja,kot da se je zgodilo pri nas,samo škodi nam /voznikom štirikoles, gorskih koles in motoristom/,saj se taka zavajanja kaj hitro ugotovijo in pisca postavijo na laž,ter z tem zmanjšujejo kredibilnost prijav,ki se zgodijo v Sloveniji.
Žal se takšne zadeve dogajajo in se bodo še dogajale,na nas pa je,da jih odkrivamo in uradno prijavljamo,ter z tem poizkušamo preprečiti tragedijo,ki se zaradi takih pasti lahko zgodijo.
Gladiator napisal/-a:Bohorc ga srečaš pa nalomiš in dobiš še 2000€ za nagrado od sodišča.
Vidiš Lakl o tem sem pisal.Če je poslikano in original dokumentirano,zakaj ni tega /pored prijave policiji/ v časopisih,da morajo dajati lažna slike iz Polske in lagati,da je to pri Ptuju.Očitno imamo takih pasti dovolj v Sloveniji,pa tega nihče ne da v časopis.Zajle,vrvi,pepelniki napolnjeni z betnonom in v njih postavljeni žeblji,betonsko železo nabito v zemljo (10 cm gledajo iz zemlje), razni ošiljeni količki so na Pohorju stalnica oziroma se pojavljajo v nekakšnih ciklusih in potem je nekaj časa mir. Ko bo nekdo mrtev se bo na veliko pisalo in malo naredilo. Ne morem si zamisliti,kaj bi bilo,če se bi na , v zemljo zabite palice betonskega železa spotaknil nič hudega sluteč otrok.
Pred dvema letoma je nek debil ograjeval peš poti nad Šumikom na Pohorju,tako da je zabil betonske šipke v zemljo in jih pokril z listjem. Kot zanimivost lahko povem,da se takšne pasti pojavljajo tudi na uradnih poteh,kjer je dovoljen promet??? Motene osebnosti!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta