CF moto 820
-
Re: CF moto 820
Fran, zakaj pa naglas ne poveš, kako si zadevo rešil? Sicer vozim can-am, pa me vseeno zanima!
- fran
- Kraj: Domzale
- Kontakt:
Cuvaj lahko tudi na glas, z velikimi črkami, ampak pošteno do drugih ti povem lahko, da je za mene problem rešen, no treba je bilo posvetiti nekaj časa razmišljanju kako zadeva deluje, pa potem preiti k rešitvi zadeve. Kot prvo zadevo sanirat, kot drugo čez nekaj časa in nekaj KM prevoženih spet odpret zadevo in pogledat kaj dogaja. To je potrdsitev, da je narejeno prav in služi svojemu namenu. No kar nekaj besed sem namenil za odgovor na tvoje vprašanje, če bo pa kdo želel podrobnejše informacije pa povem vsakemu posebej, vsaj nekaj.
-
Ne se jezit Fran, ker to ni bil moj namen, da te ujezim. Sem pač mislil, da boš napisal, da si mogoče zamenjal ležaje, podložil kakšno podložko, jo mogoče vzel ven...
Lp
Lp
- damijan
- Član
- Kraj: Uršna sela.Vaška cesta 60
Zanimivo to brati...fantje, če pozna problem kako se to reši se to napiše,če pa to kaka skrivnost pa res ne vem ---Na forumih naj bi si pomagali.
Lepo ,da se kaj napiše komu pomaga rešiti problem.Za to so forumi.Drugače bi Gladiatorji imeli samo za sebe ,kjer mi si vse povemo in okrcamo vse znamke atv-jev ,če kaj ni v redu.Pa brez zamere...
Lepo ,da se kaj napiše komu pomaga rešiti problem.Za to so forumi.Drugače bi Gladiatorji imeli samo za sebe ,kjer mi si vse povemo in okrcamo vse znamke atv-jev ,če kaj ni v redu.Pa brez zamere...
- damijan
- Član
- Kraj: Uršna sela.Vaška cesta 60
Tak zadevo mi Fran razložil. Zadevo je razvozljal, samo mu noben ne prisluhne. Zaston pa tudi ne pove. Kateri bo imel problem se obrne na njega pa se pomenite.. Upam, da razume zdaj vsaki..
-
Fran kk si resu problem...... Ce ni skrivnost
Lp. Matjaž fiko Kranjc cerknca x8
Lp. Matjaž fiko Kranjc cerknca x8
- IKE
- Član
- Kraj: Suhor pri Metliki
Pozdravljen, ne da se rešiti tega, meni so zamenjali diff, delal je odlično cca 1000 km in sedaj spet problemi in zajebava, tako meni kot kolegu Mileku, tako da - ja problem ostaja!
WORRY - BUT BE HAPPY
- IKE
- Član
- Kraj: Suhor pri Metliki
Ja res je Fran ga je rešil - sem vozil njegov motor in zadeva deluje! Jaz sem že zmenjen z njim da bomo to rešili, čeprav, do maja naslednjega leta imam še garancijo in bom probal da mi na servisu menjajo dokler se da. Problem je da dobavitelji trdijo da NIHČE drugje nima problemov s temi diffi - SAMO MI V SLOVENIJI - tako trdijo Andreju Slaku (SBA) - kar pa zelo dvomim, saj sicer ne bi nenehno pošiljali rezerven dele (diff-e, vzmeti...), je pa res da NIKJER na forumih ali na internetu ne najdem nobene pripombe glede tega!!!!????? je kdo kaj našel???? Vtipkam različne kombinacije in nikjer nobenega zadetka - da so problemi s temi diffi!!!!!!!!!!!!?????
WORRY - BUT BE HAPPY
- Gladiator
- Site Admin
- Kraj: Podplat
- Kontakt:
Ike če je garancija kar vstrajaj, se bo že potrudil uvoznik in odpravil napako?
GLADIATOR QUAD RIDERS YAMAHA GRIZZLY 700 SE]
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov