lamele sklopke
- Berti
- Član
lamele sklopke
Če rabite kvalitetno obnovljene lamele sklopke me kontaktirajte. Cena za 3 lamele je 40€ 

SPM 850 forest
Moja delavnica ni urejena, je samo taktično razmetana
- fran
- Kraj: Domzale
- Kontakt:
Re: lamele sklopke
Oj če smem eno podrobnost, verjetno so to lamele centrifugalne sklopke, domnevan ker so vedno ali običajno tri. Mogoče tudi obnova lamel od potisne sklopke za menjalnik s prestavami. Običajno je šest lamel obojestransko lepljenih v obliki kolobarja.
- Berti
- Član
Tako je Fran lamele centrifugalne sklopke lahko dam v obnovo. Ampak samo "suhe" tiste ko so v olju žal ne.
hmmm....glede lamel od motorjev z menjalnikom nisem prepričan. Dela pa mojster tudi obnovo avto sklopk in zavor.
hmmm....glede lamel od motorjev z menjalnikom nisem prepričan. Dela pa mojster tudi obnovo avto sklopk in zavor.
SPM 850 forest
- fran
- Kraj: Domzale
- Kontakt:
Berti hvala za odgovor. Ja tole okoli teh lamel mogoče še kteri kaj iz izkušenj pojasni kdaj je čas za obnovo. Ali čakaš, da začne drseti, mogoče oddaja kak zvok, kako piskanje , ali se preventivno menja sklopko na določene km. Imam 7000 km za kontrolo je potrebno kar nekaj pošraufat, nebi pa rad kje obtičal brez sklopke. Zavorne obloge pa prakticiram dati na obnovo in moram potrditi, da zavore bolje primejo od kupljenih, vsaj jaz imam tako izkušnjo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta