Boč
- Bohorc
Re: Boč
Neoprenske rokavice, ki jih imam jaz so debele nekje 2 mm (sedaj, ko so precej iztrošene, še toliko ne). Sem prepričan, da tudi 4 mm ne bi pomagale. Med odlovom rib z agregatom (ribam so se vzela ribja jajčeca, potem so bile spuščene nazaj v svoje okolje) sem vedno imel oblečene neoprenske hlače s škornji, pod temi hlačami pa dolge spodnje hlače in trenerko, pa me je po eni uri hoje po mrzli vodi zeblo kot psa. Neopren sam po sebi je le zaščita za nepremočljivost, toplotni izolator pa je nikakav, vsaj po mojih izkušnjah sodeč. Ko sem bil prvič udeležen pri takem odlovu, mi je možakar, ki je vodil odlov striktno naročil, naj se spodaj dobro oblečem, če ne me bo kmalu zazeblo. No in kljub temu, kako sem bil oblečen spodaj, me je vseeno zazeblo.
Lansko leto februarja smo se s prijatelji odpravili (bolj za šalo, kot zares) na morski ribolov. V Izoli smo iz pomol gledali možakarja, ki je lovil ribe na potop, pa je kmalu obupal ter prišel iz vode in je potožil, kako je mrzlo.
Ne vem, mogoče obstaja kakšna posebna vrsta neoprena, podloženega s kakšnim dobrim toplotnim izolatorjem, tisto bi mogoče bilo dobro za vožnje z motorji.
Lansko leto februarja smo se s prijatelji odpravili (bolj za šalo, kot zares) na morski ribolov. V Izoli smo iz pomol gledali možakarja, ki je lovil ribe na potop, pa je kmalu obupal ter prišel iz vode in je potožil, kako je mrzlo.
Ne vem, mogoče obstaja kakšna posebna vrsta neoprena, podloženega s kakšnim dobrim toplotnim izolatorjem, tisto bi mogoče bilo dobro za vožnje z motorji.
Dokler ne probam leva, je zame kralj živali - prašič!!!
Arctic Cat 700 4x4 CRUISER
Gladiator Quad Riders
Gladiator Quad Riders
- Gladiator
- Site Admin
- Kraj: Podplat
- Kontakt:
Danes prisotni na zasneženem štajarsem Triglavu: Gladiator, Berti in Damijan. Najprej smo se odpravili na Donačko goro do Rudijevega doma na topel čaj z dodatkom piratskega okusa
Pot po sami Donački ni bila ne vem kako zasnežena bolj, ko smo se spuščali v dolino manj ga je bilo. Nekaj asvalta je bilo do uspona na Boč in "tam" se je zadeva ustavila na 1km na uro
Snega po naših oz Bertijevih podatkih je bilo dobrih 60 cm na oko.
Sledilo je vitlanje za dobri 2 uri
Hvala bogu in dobri volji Bertiju in Damijanu, če jih ne bi bilo bi lahko do spomladi čakali trobentice in vijolice.
Skratka dobra družba z odlično pripravljeno ribico.

Na žalost mi je ratalo naredit samo eno sliko mislim pa, da imata Berti in Damijan nekaj več slik in video zapisa.

Na žalost mi je ratalo naredit samo eno sliko mislim pa, da imata Berti in Damijan nekaj več slik in video zapisa.
GLADIATOR QUAD RIDERS YAMAHA GRIZZLY 700 SE]
- Berti
- Član
Ja no 3 slike pa le imam, bo Damijan več slik dodal jaz pa v večerni urah video, ko gredo otroc spat
Drugač pa bilo utrujajoče, kajti snega ku boga
Pa do 13 ure je šlo potem se je pa ogrelo in je odjuga naredila meni in Damijanu veliko dela z kanrčkom in njegovim lastnikom 

Tukaj smo porabil uro za 1 km pa ne verjamem če je bil 1 km

Ko poženejo trobentice smo spet tam

Tukaj smo porabil uro za 1 km pa ne verjamem če je bil 1 km

Ko poženejo trobentice smo spet tam
SPM 850 forest
Moja delavnica ni urejena, je samo taktično razmetana
- Berti
- Član
Aja pa tudi tako je bilo.
Mičo v meterskem zametu snega. Ga pripnem na steblo drveno in on nabija gas in drži stikalo od vitle. Jaz pa z vsemi močmi vlečem can-ama naprej. Vse dokler ne ugotoviva,da to nekaj ne špila. Seveda,da ne špila, ker je imel v rikvercu in še vitlav se je kontra
Mičo v meterskem zametu snega. Ga pripnem na steblo drveno in on nabija gas in drži stikalo od vitle. Jaz pa z vsemi močmi vlečem can-ama naprej. Vse dokler ne ugotoviva,da to nekaj ne špila. Seveda,da ne špila, ker je imel v rikvercu in še vitlav se je kontra

SPM 850 forest
- Bohorc
Fantje, ni drugega za reči, kot
Tokrat se žal nisem mogel udeležiti fure zaradi drugih "obveznosti", vezanih predvsem druženju in kulinaričnim dobrotam izpod ponve Aleša
. Po slikah sodeč mi je malce žal, po drugi strani pa velja, da na vsaki svinjski procesiji pa spet ne morem biti zraven
.
Še enkrat: BRAVO
.

Tokrat se žal nisem mogel udeležiti fure zaradi drugih "obveznosti", vezanih predvsem druženju in kulinaričnim dobrotam izpod ponve Aleša

Še enkrat: BRAVO

Dokler ne probam leva, je zame kralj živali - prašič!!!
Gladiator Quad Riders
Gladiator Quad Riders
- Berti
- Član
Ja bohorc smo te mel na "jeziku" res škoda, ker ti ni uspelo bo pa ponovite. Za 2 je še plac 
Tako tudi video posnetek je ratal. Nekaj malega je res preveč posnetega.
http://youtu.be/wY-cdwVHTjE

Tako tudi video posnetek je ratal. Nekaj malega je res preveč posnetega.
http://youtu.be/wY-cdwVHTjE
SPM 850 forest
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta