Kočevski Rog

Uporabniški avatar
lozinka
Član
Kraj: Novo mesto

Re: Kočevski Rog

OdgovorNapisal/-a lozinka » 02 Mar 2013 20:45

Da še jst primaknem svoj pisker :drool: . Zelo dobra družba, kaj dobra, odlična. Prvič sem se udeležil z AC take fure. Neprecenljivo. Km-jev res ni bilo veliko zato je snega bilo več kot dost, na konc pa še mal blata :clap: . Tudi roštilj je zelo lepo ratal, čeprav v zelo teških in zahtevnih okoliščin. Skratka , neudeležit se takega eventa je smrtni greh, zato nas je bilo 8 posadk. Lepa številka. A bo kdo prilimal kako slikco?
BRP 800 XT-P 2013

Uporabniški avatar
Bohorc

OdgovorNapisal/-a Bohorc » 02 Mar 2013 21:00

lozinka napisal/-a:Da še jst primaknem svoj pisker :drool: . Zelo dobra družba, kaj dobra, odlična. Prvič sem se udeležil z AC take fure. Neprecenljivo. Km-jev res ni bilo veliko zato je snega bilo več kot dost, na konc pa še mal blata :clap: . Tudi roštilj je zelo lepo ratal, čeprav v zelo teških in zahtevnih okoliščin. Skratka , neudeležit se takega eventa je smrtni greh, zato nas je bilo 8 posadk. Lepa številka. A bo kdo prilimal kako slikco?
Jaz svoje slike objavim jutri ;)
Dokler ne probam leva, je zame kralj živali - prašič!!!
Arctic Cat 700 4x4 CRUISER
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
lozinka
Član
Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a lozinka » 02 Mar 2013 21:38

Ajde pa bom jst prvi:

Zjutraj na zbornem mestu, najprej tankat, pol pa kavica, mal klepeta, še kaka slikica 4kolesnikov:
Slika
Slika
Slika
Slika
Prvi postanek za "krila" in za poskus preboja prve linije snega proti Bazi 20:
Slika
Slika
Slika
Uta sredi ničesa, to je bil naš piknik prostor, meso odlično:
Slika
Slika
Slika
Snega za celega Bugimajstra (menda je iskal regrad za solato):
Slika
Tista Baza 20 nam ni dala miru, drugi poskus, dosti dlje ampak vseeno ni šlo:
Slika
Slika
Do te točke je šlo, dalje ni milimetra. Se vidi zakaj! (čeprav je kasneje Bugi sam rinil gor in je menda še dlje prišel):
Slika
Preselili smo se na drugi bližnji hrib, tam je bilo razen snega tudi blata, da bo ja tapravi ofroud. Še prej smo pa spet mal poziral:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
V poskusu da prebije sneg, Bugi si je naložil dodatni tovor:
Slika
Slika
Takole je bil moj AC deležen terapije ko sem prišel domov, tako, na hitrco:
Slika
Slika
Slika
...in nato direkt v garažo! :dance:
BRP 800 XT-P 2013

Uporabniški avatar
Berti
Član

OdgovorNapisal/-a Berti » 02 Mar 2013 21:52

Bugi je šel regrat iskat al pa med partizane
Slika
je vzel v roke lopato..
Slika
...in začel kopati
Slika
Elita gladiatorjev. Od danes imam novega padlega člana,Damijan čestitke, še dober da nisi pil :)
Slika
Medtem je že Bugi skopal jamo
Slika
v kateri si je ohladil pir
Slika
to smo mi...
Slika
.....po čemer nas poznajo...
Slika
Pit boksi
Slika
Tudi vozili smo se
Slika
Slika
Slika
:greetings-wavegreen:
SPM 850 forest

Moja delavnica ni urejena, je samo taktično razmetana

Uporabniški avatar
Bohorc

OdgovorNapisal/-a Bohorc » 02 Mar 2013 22:09

Berti napisal/-a:Od danes imam novega padlega člana,Damijan čestitke, še dober da nisi pil :)
SlikaSlika :angelic-green: :text-bravo: :text-goodpost:
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
Bohorc

OdgovorNapisal/-a Bohorc » 03 Mar 2013 09:26

Da še jaz dodam svoj piskrček :mrgreen: :
Pred štirinajstimi dnevi smo letos nekateri naši člani prvič letos obiskali Kočevski Rog in že takrat sklenili, da gremo spet naslednji vikend :dance: . A je mati Narava sklenila, da nam bo načrte pokvarila v obliki na novo zapadlega snega :( . Tako smo vožnjo bili prisiljeni prestaviti za en teden in včeraj smo še v večjem številu izpolnili zadan cilj in jo ponovno mahnili v deželo medveda - Kočevski Rog :dance: :clap: . Zjutraj smo se dobili na nam že znanem zbornem mestu v Selah pri Dolenjskih Toplicah, raztovorili svoje 4 kolesnike in ob jutranji pijači najprej malo poklepetali, na hitro naredili grobi plan vožnje, povedali kakšen vic...skratka že po jutru smo vedeli, da bomo skupaj spet preživeli en krasen dan. Dva člana sta zaradi višje sila malo zamujala, a smo ju počakali na dogovorjenem mestu, še pred tem pa na vsak način hoteli priti po celem, južnem snegu do Baze 20. Snega je bilo 35 cm, oziroma višje še več, bil je zelo moker in težak, pod kolesi se je delala brozga...v glavnem težke razmere na cesti :evil: . Nekako smo izmenjaje se na čelu kolone v dobre pol ure prevozili dober kilometer poti, nakar smo sklenili, da bomo za pot do Baze 20 v takem tempu porabili ves dan in se stežka odločili, da obrnemo in se vrnemo na dogovorjeno mesto, kjer smo nato počakali Bertija in Dejana. Pot smo nato skupaj nadaljevali do Stare Žage, kjer smo se utaborili pod nadstreškom na tamkajšnji jasi, zakurili in vrgli "nekaj malega" :twisted: :mrgreen: na roštilj. Že med vožnjo smo ugotavljali, da se je sneg precej sesedel od našega zadnjega obiska, a hkrati videli, da ga je tudi precej zapadlo na novo. To se je videlo predvsem na odprtem terenu, v gozdu je bil občutek, kot da je snega manj, cesta je bila slabo splužena in neprevozna za osebna vozila, saj je na več mestih prišlo do podora snega iz sten, naritih s plugom :x .
Damijan je poskrbel, da so bile dobrote iz žara lepo pečene, ostali pa smo se med tem čudili tako debeli snežni odeji, ki je bila debela(po grobi oceni) nekje od 130-140 cm :shock: :!: Metra sicer nismo imeli, a je Bugi naredil luknjo, v katero je nato zlezel in sneg mu je bil do podpazduhe, s tem, da ni prišel do trave :? . Po skromnem okrepčilu :lol: :twisted: :mrgreen: , smo se namenili proti Kočevju, čeprav sta nama dva paličarja povedala, da imeta 2 km nižje avto na sredi ceste :o :?: :!: Sklenili smo, da vseeno poskusimo, a smo se morali obrniti in pot nas je tako vodila nazaj proti začetku vožnje. Ker pa mi ne bi bili mi, če ne bi poizkusili na vsak način priti na Bazo 20, smo se še enkrat namenili tja gor, tudi z motorjema samo na zadnji pogon, ki pa jih je bilo potrebno vleči, pa to ne samo gor, tudi dol :lol: 8-) . Nato smo iskali poti, ki bi bile prevozne, in po nekaj poiskusih le naleteli na eno izmed takšnih, nato pa smo počasi krenili proti zbornemu mestu, kjer smo prijeten dan končali ob klepetu na pijači :clap: .
Andreju hvala za nakup dobrot iz žara, Damijanu za skrb okoli ognja, kruha in pečenja, ostali družbi pa za lepo preživet event.
Kaj kmalu na svidenje ;)

Še nekaj foto utrinkov:

Na zbornem mestu

Slika

Kanarčka nikakor nista sodila zraven, sta pa na vsak način hotela biti med velikimi :twisted:

Slika

Prebijanje prve linije obrambe, Damijan, nisi še za v penzijo :lol: :clap:

Slika

Dva še manjkata, kje pa hodita toliko časa :?:

Slika

Evo njih, svi na broju :clap:

Slika

ATV kompozicija

Slika

Ajde, zakuri brž, malo smo že lačni :twisted: :lol:

Slika

Bugi je hotel kot prilogo zraven jedi iz žara imeti regrat, zato ga je kmalu vztrajno začel iskati :lol: :twisted:

Slika

Bugi, tukaj izgleda, da je bil namen kopanja te luknje čisto nekaj drugega - nekako zgledaš napet in pod pritiskom, pazi, da ti ne odpre varnostnega ventila na tazadnji plati :twisted: :lol:

Slika

Med čakanjem na pečenjaro pa bla, bla, bla, bla, bla, bla, na kupu ko babe :twisted:

Slika

Mmmmmmmmmmmmmmmmm, lepo diši...

Slika

Ne, ne, ne ne gre drugače, kot na dveh roštiljih, žarmojster nas ni uspel sproti nahraniti :oops:

Slika

Invazija mačk; tri v vrsto, četrta je pa tam nekje na repu kolone - mačka mislim :-D

Slika

Ponoven napad na Bazo 20 - Bugi v akciji

Slika

Zadnja skupinska na tej furi

Slika

See you soon...
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
Gladiator
Site Admin
Kraj: Podplat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Gladiator » 03 Mar 2013 10:28

Kanarči se povsod "štuljo" al je roštilj ali pa elita Mačkonov. :twisted: :-D ;)
GLADIATOR QUAD RIDERS YAMAHA GRIZZLY 700 SE]

Uporabniški avatar
damijan
Član
Kraj: Uršna sela.Vaška cesta 60

OdgovorNapisal/-a damijan » 03 Mar 2013 13:25

Še z moje stani se vsem zahvaljujem za prijetno druženje,kaj naj rečem bilo je lepo seveda a gdaj ni!??Razen seveda potem, ko sem šel sam domov sem se rahlo prekucnil in to na ravnini,zapenjal bundo za vretom potem pa hop mačka na grivo in okolili :twisted: Največ težav sem imel,da sem jo spravil pokonci...Pismu je težka v tretjem poskusu ratalo z trmo. :lol: :lol: :lol: :lol:Sedaj pa še mal slik z moje strani :doh: :doh:
Zbor črpalka Bučar dolenjske Toplice...Šefici zahvaljujem za parking....
Slika
Pred Bazo 20-trening
Slika
Prot Podstenicam
Slika
Žaga
Slika
Peka
Slika
Mačka zabila v sneg
Slika
Muca :lol: :lol: se mal popraskala :lol: :lol:
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
damijan
Član
Kraj: Uršna sela.Vaška cesta 60

OdgovorNapisal/-a damijan » 03 Mar 2013 13:38

Tak malo že popravil muco...
Slika
Slika
Mal probal plastiko segret ko zadnjič nekaj gledal na neti ,sam je lak gor pa se malo mehurčki nardili drugače bi šlo... :think:
Slika

Uporabniški avatar
Gladiator
Site Admin
Kraj: Podplat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Gladiator » 03 Mar 2013 14:17

Šefici zahvaljujem za parking....
Ti bom jaz dal šefica dovolila, ko smo prispeli nas je ozmerjala zakaj puščamo avtomobile pri njej. ;) :-D
Vprašaj ostale kako ji je šla pena na usta. :-D
GLADIATOR QUAD RIDERS YAMAHA GRIZZLY 700 SE]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti