Zdravo!
Najprej hvala za vse lepe želje!!
Po 40-ih urah in 1500 km-ih sva se z motorjem že kar dobro ujela, zato vam napišem malo poročila in pa mojega mnenja
Pred prvim servisom sem dodal vitlo ter handguarde. Pri 25urah na prvem servisu , smo odstranili blokado 60km/h, sedaj motor na tej dimenziji gum doseže maximum med 95-105km/h, kar je dovolj za vožnjo izven naselij. 60 km/h je žal premalo, saj te prehiteva vsak fičo. Na splošno z motorjem ni nikakršnih težav. Obnese se super, tako na cesti, kot na terenu. Presenečen sem kako nemoteč je sovoznik, na čase, kar pozabiš da nisi sam
Moti pa me obnašanje motorja pri vožnji navzdol. Po strmem terenu, kljub vključenem pogonu 4x4, motor prične drseti z zadnjim delom- posebej se to občuti na zasneženi cesti, kjer je tudi zelo moteč EBS- rezultat je isti- nekontrolirano drsenje zadnjega dela, kar pa je lahko dosti nevarno, če tega ne pričakuješ. Nekaj malega več sem pričakoval tudi od zavor. Nekako se mi zdi, da je potrebne preveč sile na zavorno ročico za hitro ustavljanje motorja. To pa je tudi vse kar moti MENE
Napišem še kakšno poročilo po kakšnih 100-tih urah
V zadnjih dneh sem ga do dobra sprobal v snegu in sem več kot navdušen nad zmogljivostjo. Naj slike povedo več

Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.