lozinka napisal/-a:Mislim da ima originalnega, bil sem zraven ko so ga menjali.
Bugi ti se moraš več vozit po cesti da se vse skupaj pravilno ulaufa. Lej, jst imam tudi nov jermen pa vse dela tako kot mora!

lozinka napisal/-a:Mislim da ima originalnega, bil sem zraven ko so ga menjali.
Bugi ti se moraš več vozit po cesti da se vse skupaj pravilno ulaufa. Lej, jst imam tudi nov jermen pa vse dela tako kot mora!
Bugi to je jermen tak kot ga imam jaz sedaj v motorju.Tudi meni ga prodali na servisi.(Hypermax jermen)Počakaj se bo malo znucal potem bol drži..bugimajstr napisal/-a:ouuuu..neabo šlo.. Jermen ni originaln.ker ga niso imeli.najprej se je zafrknil in namontiral originalnega od 1000-ke.potem se je spomnil da se je zafrknil in namontiral pravega.ampak ne originalnega ker ga nima oz ga ni imel.ta stane 85 evrov originalni pa okol 120. je pa res da sem do zdaj naredil u tem jermenom mogoše 400km.da se mora še malo uležt.nevem.samo verjetno mi je ratala kubatura motorja premala.
Bugi moj se je obnucal sm treba ga gonit,,,bugimajstr napisal/-a:dragan učerej sem naredu mal čez 100km..tako da sem sprehodil mačko.mogoče se mora res malo obnucat jermen.samo..dvomim da bo kaj bol šlo z obnucanim jermenom.
bo treba originalnega nabavit ob priliki..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti