Polaris sportsman 500 forest
- fran
- Kraj: Domzale
- Kontakt:
Re: Polaris sportsman 500 forest
Če si dovolim komentirati gume bi rekel takole: Jaz če bom še kdaj kupoval nove gume, obvezno kaka boljša firma ki zgotavlja boljšo izdelavo, lepši tek in ne trese. Na slabe je potrebno po 250gramov uteži, da so tak tak. Drugo kar je, profil, ki ni vezan na smer vožnje, torej nima smer vrtenja in preprosto menjaš levo desno če je na kateri strani guma bolj obrabljena (ponavadi desne bolj obrabljene od levih). Profil BIGHORN ne zagotavlja bočnega oprijema. Torej tak profil rad bočno drsi, ima pa sicer dober oprijem v smeri vožnje. Kenda Bear claw je verjetno guma dobra za mokre terene in sneg, za asfalt pa ne. Kenda bear claw EVO na videz dobra guma gladko tekoča in dober profil za bočni oprijem. Tudi jaz se nagibam ob novem nakupu k Maxxis Ceros, čeprav ima smer vožnje, ki mi ne leži glih po izboru, so pa gume, ki se odlično obnesejo kot univerzalna guma za vse trene in še kvalitetna je po izdelavi.
Načeloma je samo moje mnenje izkušenj z njimi pa nimam, edino iz pogovora drugih uporabnikov in lahko trditve tudi ne držijo.
Načeloma je samo moje mnenje izkušenj z njimi pa nimam, edino iz pogovora drugih uporabnikov in lahko trditve tudi ne držijo.
- Berti
- Član
HTR pri meni odpade ker je preveč agresivna guma za moj mlinček. Ceroske se pa slabo čistijo v blatu.
Ja rabim jih za teren, blato, kamenje in voda
Ja rabim jih za teren, blato, kamenje in voda

SPM 850 forest
Moja delavnica ni urejena, je samo taktično razmetana
- Bohorc
Zate pride v upoštev MAXXIS Zilla - moje osebno mnenje
Kamnita podlaga jih sicer zna malce načenjat, ampak ker na taki podlagi ne voziš veliko..., drugače pa BH 

Dokler ne probam leva, je zame kralj živali - prašič!!!
Arctic Cat 700 4x4 CRUISER
Gladiator Quad Riders
Gladiator Quad Riders
- lakl
Ko si v gostem blatu zalepljen te reši le štrik in vitla.Omenjena Kenda je za moje pojme malo preveč odprta in obstaja velika verjetnost preboja na skalah, vejah. Za mehak teren so ok.
Glede na Bertijeve želje in zahteve je najboljša Big hornca. Preizkušena, obstojna, primerna za vse terene, dostopna...
Glede na Bertijeve želje in zahteve je najboljša Big hornca. Preizkušena, obstojna, primerna za vse terene, dostopna...
Lakl vas ima rad 

- Berti
- Član
Torej ali bighornice ali zille 

SPM 850 forest
- Bohorc
Nekako vaga bolj vleče k BH, je le bolj univerzalna kot Zilla, vsekakor pa je odločitev tvoja in v njeno pravilnost sploh ne dvomimBerti napisal/-a:Torej ali bighornice ali zille

Gladiator Quad Riders
Gladiator Quad Riders
- Rambo
- Kraj: Hrastnik, SLOVENIJA
Kaj pa te Maxxis All-trak?
Ima tudi bočni oprijem...

- Bohorc
Guma za balinplac povalat..., Nikakva za blat, se ne čisti dobro, videno v živo 

Gladiator Quad Riders
Gladiator Quad Riders
- Berti
- Član
Ta guma je za na cros progo, je pa tudi 2plastna. Ja v blati se pa sploh niti malo ne ščisti. Hvala za predlog
SPM 850 forest
- Rambo
- Kraj: Hrastnik, SLOVENIJA
Sicer, sem jaz tudi prej, ko sem imel 4x4 malo brskal, če bi prišel čas za menjavo gum...bi se odločil bolj za Zillo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti