CF Moto Terralander 800 V-twin-by Dejan
- Gladiator
- Site Admin
- Kraj: Podplat
- Kontakt:
Re: CF Moto Terralander 800 V-twin-by Dejan
Ko vidiš po 500km olje na glavi (CF) in ti reče prodajalec to je normalno potem ti je vse jasno. Govorim moje izkušnje. Škoda mi je Dejana ampak vsi se učimo skozi življenje?
GLADIATOR QUAD RIDERS YAMAHA GRIZZLY 700 SE]
- lozinka
- Član
- Kraj: Novo mesto
Hm, nevem točno, mislim pa da nekje okrog 8000!slavkofpvv napisal/-a:Koliko km pa je naredil z njim do zdaj?
BRP 800 XT-P 2013
- lozinka
- Član
Takole imamo, prevoženih ima 10 tisoč, to je točen podatek.
Čeprav je lastnik sumil na enega od batov
(nevem od kod mu to, menda mu je nek mehanik tako povedal, čeprav je meni bilo to takoj nelogično) napaka je bila v kardanu, točneje križ se je polomil (ali tako nekako...
) zato so tudi kolesa zablokirala. Te dni bo okvara sanirana in bo Kinez veselo trajbal naprej 
Čeprav je lastnik sumil na enega od batov

BRP 800 XT-P 2013
- lozinka
- Član
Da zaključimo s tem CF Motom
. Moped je takoj po tem ko se je saniral križ kardana mal zaribal
. Torej okvara glavne gredi, ležajev in kaj si ga jst vem kaj še. Lastnik se je odločil popravit, a ker je popravilo trajalo se je dogovoril z serviserjem in prodajalcem da mu ga vzamejo v račun in kupi novega X8. Za moje pojme so mu zelo dobro ocenili pokvarjeni X8, dodal je cca še polovico in se odpeljal z novim X8. T je tist tirkizni, jubilarni z specifično barvo felten in nalepk
Tako da temo lahko nadaljujemo, ne spremeni nič, tudi naslov je dober. Ko bom imel kako sliko jo pripopam gor!

Tako da temo lahko nadaljujemo, ne spremeni nič, tudi naslov je dober. Ko bom imel kako sliko jo pripopam gor!
BRP 800 XT-P 2013
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov