Torej, v soboto 18.6. se gremo asfalta! Cestarska fura NM- Bohinjska Bistrica, prespimo in v nedeljo nazaj! Štartamo zjutraj, uro se še zmenimo a verjetno čim prej. Trasa odprilike poteka tako: NM-Straža-Smuka (tam se nekje odvije desno in se pride v Ribnici ven)-Sodražica-Cerknica-Kalce-Idrija-Cerkno-Bohinjska Bistrica. Detaljna pot je pa v povezavi:
https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... cP5CHOczJs (link kopiraj in ga zalimaj v brskalnik pol bo pokazal traso)
Zdravc je sicer obljubil tudi makadam, verjetno nekje čez kake hribe ampak je to predvsem asfaltna tura. V Boh. Bistrici se bomo nekako razdelili pri Zdravcu in Tomu in prenočili v njihovih vikendih. Žurke in zajebancije itak da ne bo manjkalo, hrane in alkohola pa tudi

.
Za nazaj nismo nič dokončno splaniral, je lahko stvar dogovora v tem tednu. Meni je zanimiva pot mim Bleda, čez ac proti Tržiču in vspon na Krvavec pol dol v dolino proti Mengešu, Litiji, Bogenšperk in proti NM, ampak kot sem rekel, stvar dogovora! Zaenkrat ekipa izgleda tako: Zdravc-Mojca; Tom-Inga; Damijan-Dragica; Iztok-Jana; jst-Biserka...ostali Gladijatorji ki bi se udeležili lepo vabljeni, ženko na moped, kartico v tošl in gasa....(pa tudi tisti ki nimate ženke....!

)