Novosti na forumu
- Bohorc
Novosti na forumu
Od danes naprej je forum povezljiv z Facebook-om, Skype-om, Twitter-jem in Google-om. Teme se lahko delijo le v primeru, ko je uporabnik prijavljen.
Ikone za omenjena omrežja so v vsakem prvem postu v vsaki temi, zgoraj desno, na sliki označeno s puščico.
O vseh novostih vas bomo sproti obveščali, so pa dobrodošle vaše ideje, predlogi, kritike pa tudi pohvale.
Ikone za omenjena omrežja so v vsakem prvem postu v vsaki temi, zgoraj desno, na sliki označeno s puščico.
O vseh novostih vas bomo sproti obveščali, so pa dobrodošle vaše ideje, predlogi, kritike pa tudi pohvale.
Dokler ne probam leva, je zame kralj živali - prašič!!!
Arctic Cat 700 4x4 CRUISER
Gladiator Quad Riders
Gladiator Quad Riders
- Bohorc
Re: Novosti na forumu
Novosti na našem forumu so tudi smeškoti, katerih je sedaj v izobilju.
Veselo uporabo smeškotov vam želimo.
.
Veselo uporabo smeškotov vam želimo.

Gladiator Quad Riders
Gladiator Quad Riders
- fran
- Kraj: Domzale
- Kontakt:
Pozdravljeni vsi skupaj. Sem član na forumu in ga veliko prebiram . Če lahko na zadevo opomnim, bi vprašal če se lahko kaj spremeni forum v dobro preglednosti. Namreč pogrešam na forumu ko pridem nanj mi na drugih izpiše brez iskanja današnje objave pa včerajšnje, ostale so pa po datumu. Na tem forumu pa moram pogledati današnji datum in ločiti prispevke kar je pa nekako zamudno in nepregledno. Lahko da je forum urejen drugače naj nekdo napiše kako prebira sveže prispevke, če je kaka druga pregledna možnost po datumu.
Drugače pa lahko pohvalim forum, pogrešam le kake slike ob komentarjih, sploh pa z voženj saj slika veliko pove.
Drugače pa lahko pohvalim forum, pogrešam le kake slike ob komentarjih, sploh pa z voženj saj slika veliko pove.
- Gladiator
- Site Admin
- Kraj: Podplat
- Kontakt:
Fran pozdravljenfran napisal/-a:Pozdravljeni vsi skupaj. Sem član na forumu in ga veliko prebiram . Če lahko na zadevo opomnim, bi vprašal če se lahko kaj spremeni forum v dobro preglednosti. Namreč pogrešam na forumu ko pridem nanj mi na drugih izpiše brez iskanja današnje objave pa včerajšnje, ostale so pa po datumu. Na tem forumu pa moram pogledati današnji datum in ločiti prispevke kar je pa nekako zamudno in nepregledno. Lahko da je forum urejen drugače naj nekdo napiše kako prebira sveže prispevke, če je kaka druga pregledna možnost po datumu.
Moj predlog bi bil, ko se prijaviš na stran foruma v zgornjem delu samo klikneš "nove teme" in se ti odprejo vse teme katere nisi uspel prebrati. Se pa strinjam, da je mogoče malo "zoprno" oz ne pregledno glede datumskih ločil. Se bomo pa poskušali potrudili in poiskat te vrste zapisa ločil?
P.S. Govora je o teh zapisil (dd.mm.yyyy.)in podobnih?
GLADIATOR QUAD RIDERS YAMAHA GRIZZLY 700 SE]
- fran
- Kraj: Domzale
- Kontakt:
E to bi bilo fajn. Samo eno je nove teme eno pa nove objave. Jaz bi izbral nove objave in ni potrebno iskati, kaj je novega od zadnjega obiska.
- Gladiator
- Site Admin
- Kontakt:
Forum zahteva da vsakih 365 dni zamenjate geslo. Najprej vtipkate novo geslo nato staro za potrditev in je zadeva urejena za eno koledarsko leto. 

- Gladiator
- Site Admin
- Kontakt:
Forum po novem dela na tej povezavi hvala za razumevanje in opravičujemo se za nevšečnosti.
http://www.forum.trgovina-gladiator.si/
Gladiator Quad Riders
http://www.forum.trgovina-gladiator.si/
Gladiator Quad Riders
- Bohorc
V orodni vrstici najdete okence Pogovori, to je klepetalnik, ki dela od včeraj naprej 

Gladiator Quad Riders
Gladiator Quad Riders
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost