Ključavnico sem danes "zalotal" in ponovno montiral na mesto,nakar je motor takoj vžgal.Škoda na ključavnici je v bistvu samo zaščita proti vlagi,ki sta jo polomila.
Tako se je kraja motorja srečno končala zame in za motor.

bugimajstr: Veš,za tako reakcijo greš potem ti k sodniku in dobiš kazen /me je že izučilo na drag način/,pa še civilno tožbo za kakršnokoli poškodbo mulca.Zakaj bi naje..al jaz,če sem policiji lahko dal opis obeh in ostal samo oškodovanec in ne napadalec na mladoletnika.Tudi policista sta mi dala prav,da sem tako ravnal,čeprav,po pravici povedano,sem se zelo težko zadržal..sam skoču kot pobesneli pitbul..najprej namlatit pol pa uprašat kaj dela na motorju..uff.
Dobro si se potolažil - če imajo namen nepridipravi ukrasti kar jim pade v oči, bodo to tudi storili. Tale tvoja zajla z ne vem kakšnimi obročki, napeljana čez ne vem kaj jim ni niti najmanjša ovira do izpolnjenega cilja. Najbolša zaščite je: MRTVA STRAŽArudi12 napisal/-a:Važno je da sem se tudi danes lahko vozil z motorjem in ga po parkiranju zaklenil z 3cm debelo jekleno /ojačano z obročki/zajlo z varnostno ključavnico čez prvo "felgo" in A roko.Tako ga nebo nihče več porival okoli.![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost